Time to go out. Time to discover what fun is about.

Ofwel:

Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner.

Here Comes The Summer. Dit jaar van vrijdag 28 t/m zondag 30 april. Tickets

De kaartverkoop is gestart via www.herecomesthesummer.nl. Kaarten (v.a. 18 jaar) kosten €50,-. Kindertickets (4 t/m 17 jaar) gaan voor €15,- over de toonbank. Exclusief servicekosten, boottickets en accommodatie. 

Programma

Via de website van Here Comes The Summer en social media-kanalen van Into The Great Wide Open houden we je op de hoogte van het programma. Bekijk het affiche

Eten

Tijdens Here Comes The Summer 2017 zijn er voldoende, met zorg geselecteerde cateraars aanwezig.

Wijnproeverij: Op Here Comes The Summer is er een wijnproeverij in samenwerking met Grapedistrict. Iedereen kan gratis komen proeven, de lekkerste wijnen van deze proeverij worden geselecteerd voor Into The Great Wide Open. Wil je komen proeven? Meld je zaterdagmiddag bij het restaurant.

Taart: Public Pie is een mobiele taartenkeuken, waarmee taartjes worden gebakken op locatie.

Verblijf

Kampeerterrein Stortemelk
Slapen tijdens Here Comes The Summer kan bijvoorbeeld op Kampeerterrein Stortemelk. Via de site van het kampeerterrein zijn tentplekken te reserveren. 

BlueCAMP
Wil je wakker worden te midden van de bossen en de duinen tijdens Here Comes The Summer 2017? In samenwerking met Blue LOOP Originals hebben we een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP. 
Afgelopen jaar kon een select groepje festivalbezoekers al overnachten in BlueCAMP  tijdens Into The Great Wide Open 2016 op Kampeerterrein Lange Paal: een natuurkampeerterrein van Staatsbosbeheer. In 2017 wordt dit uitgebreid en strijkt BlueCAMP neer op zowel Here Comes The Summer als Into The Great Wide Open.
BlueCAMP bestaat tijdens deze edities uit een kampement van dertig comfortabele, all-weatherproof tweepersoonstenten. Duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt en een grondzeil dat voor 100% bestaat uit gerecycled materiaal. Ook de sanitaire voorzieningen op Wadveld 4 zijn ‘groen’ en bestaan uit een wasgelegenheid, diverse toiletten en douches voorzien van zonnepanelen. Verder wordt er voldoende zonne-energie opgewekt om onder andere je smartphone op te laden. 

Wil je overnachten in BlueCAMP tijdens Here Comes The Summer 2017? Bestel dan direct bij de aanschaf van festivaltickets, de BlueCamp-vouchers. De verhuurprijs van een tweepersoonstent voor 2 nachten van vrijdag 28 april tot zondag 30 april inclusief ontbijt bedraagt €180,-. 

Er zijn 25 tenten beschikbaar op Wadveld 4 en 5 tenten op het grote veld. Slapen in BlueCAMP is alleen mogelijk in combinatie met een passe-partout ticket voor het festival. 

De tenten zijn in overleg beschikbaar tot de maandagochtend, 10:00 uur. 

Slaapschepen
Slapen kan ook weer op een van de slaapschepen van Slaapschepen.nl. Je overnacht dan in de haven van Vlieland, op 10 minuten afstand van het festivalterrein. Voor meer informatie en reserveringen: Slaapschepen.nl, via mail of telefonisch: 0517-234234.

Andere suggesties? Kijk even bij de VVV.