Here Comes The Summer nieuws en blokkenschema op itgwo.nl

Tickets Here Comes The Summer

Here Comes The Summer 2016

Via het venster hieronder kun je tickets aanschaffen voor Here Comes The Summer. Je hoeft niet in te loggen met een Paylogic-account om tickets te bestellen.
Onder het Paylogic-venster vind je de werkwijze van de verkoop. Lees deze even goed door.

Festivaltickets

De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €45,- en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €12,50,-. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee. De ticketprijzen zijn exclusief servicekosten, bootreis en overnachting. Er wordt een maximaal aantal tickets per persoon gehanteerd: per bestelling kun je maximaal 4 standaardtickets worden aangeschaft en maximaal 4 kindertickets.

POST

Tijdens het bestelproces van festivalkaarten, kun je direct 2 uitgaves van POST bestellen. POST bestaat uit exclusieve artikelen en prachtige foto's over en van het eiland, de mensen en het programma op en van Here Comes The Summer en Into The Great Wide Open. Alles wat ons inspireert, fascineert en beweegt vereeuwigd in fysieke uitgaves: de eerste ontvang je rond eind maart/april met daarin de eerste namen voor Into The Great Wide Open 2016, de tweede na Into The Great Wide Open 2016, rond eind september. Ze worden verstuurd naar het adres dat wordt opgegeven bij de bestelling.

Werkwijze verkoop

De ticketverkoop verloopt via het systeem van Paylogic, dit systeem werkt het best met de browsers Firefox en Chrome. Je hoeft tijdens het bestelproces geen account aan te maken bij Paylogic en kunt meteen overgaan op het bestellen van de kaarten. Voor het selecteren van de gewenste tickets en het aantal heb je totaal 5 minuten de tijd, vervolgens heb je 20 minuten de tijd om de bestelling af te ronden.

Betalen & wachtrij
Je kunt betalen via iDeal of met een creditcard (Mastercard en Visa). Let er op dat de koop pas rond is als je een bevestigingsmail ontvangt inclusief de links naar de bestelde tickets. Paylogic werkt met een virtuele wachtrij. Je komt in deze wachtrij terecht als er veel mensen tegelijk op de site willen. Deze wachtrij onthoudt wanneer jij op de site gekomen bent en je sluit dus aan in de rij. Indien je op F5/refresh drukt dan kom je automatisch weer achteraan in de rij.

Foutmelding tijdens het bestelproces
Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, klik dan op de terug-/backknop in het boekingsproces (dus niet op de terugknop van je browser). Je kunt dan opnieuw proberen je bestelling te voltooien. Druk je op de terugknop van je browser dan loop je het risico dat je uit het systeem gaat en je dus weer achteraan in de rij komt. Let wel op, er is geen terugknop in de betalingsstap. Hou dus al je gegevens goed bij de hand om de betaling te kunnen laten slagen. Je kunt niet wijzigen van betaalmethode gedurende het proces.

Boottickets & accommodaties

Vergeet niet om tijdig boottickets & een accommodatie te regelen. Meer informatie vind je op de Info-pagina.