• icon-menu-topbar
Word
donateur

Door Krista Jantowski

Corine van der Wal

Walter is een eigenwijze boekwinkel in Arnhem en wil niet gehoorzamen aan gangbare logica.

Niks zo leuk als je voorbereiden op Into The Great Wide Open dan naar de muziek luisteren die jij in september op Vlieland live gaat horen. Naast alle auditieve voorpret, stellen wij voor dat je je ook kunt inlezen op Into The Great Wide Open 2017. WALTER zag de line-up en zocht bij de artiest het juiste boek. Een boek dat overeenkomt in toon, in sfeer, in ritme en gevoel. Met veel plezier presenteren we: WALTER’s playlist. Maar dan van boeken.

TIMBER TIMBRE
Samanta Schweblin’s Fever Dream

Fever Dream, het zou zo de titel kunnen zijn van een album van Timber Timbre. Maar dat is het niet. Het is de titel van Samanta Schweblin’s eerste roman die in het Engels uitkomt, vertaald uit het Argentijns. Een wonderlijk, lichtelijk angstaanjagend edoch compact pareltje.  


JENS LEKMAN 
Jen George’s The Babysitter At Rest

De geestige lyrics van Jens Lekman deden ons gelijk denken aan Jen George. Een bundel van korte verhalen waarin op komische wijze rituelen naar volwassenheid feilloos worden ontleed en weer opnieuw in elkaar worden gezet tot een monsterlijk, absurd geheel.THE ORWELLS
Patience van Daniel Clowes

“A cosmic timewarp deathtrip to the primordial infinite of everlasting love”. Nee, dit is niet een lyric van The Orwells, maar dit is een accurate beschrijving van Patience, de mindblowing graphic novel van Amerikaanse tekenaar, schrijver en cultfiguur Daniel Clowes. Enjoy the ride. En zet daarna The Orwells op.


 Bestel POST: Ga mee kopje onder. POST bundelt het mooie rondom Into The Great Wide Open in een fysieke uitgave. Over dat wat ons beweegt en inspireert. Bestel 'm online en ontvang POST in de zomer op je deurmat. De ideale opmaat naar Into The Great Wide Open 2017. Bestel POST hier online