Word
donateur

Begin februari begint de winter een beetje te lang te duren en neemt de somberheid wat de overhand. Kou, regen, sneeuw en nog steeds vroeg donker. Gelukkig is er al weer iets om naar uit te kijken. Na vele grijze dagen breekt de zon weer wat door want: Here Comes The Summer. Time to go out, time to discover what fun is about.

Ofwel: Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner. De voorverkoop is begonnen via www.herecomesthesummer.nl en er is al een mooi rijtje namen bekend van bands die komen spelen.

Zo komt bijvoorbeeld Fink de blues spelen en Tiggs Da Author maakt enorm zonnige soul en funk. Pumarosa zal de boel eens flink opstoken met broeierige Britse indietronica en MOOON uit Aarle-Rixtel speelt een combinatie van hippe blues en jaren zestig pop. De singer-songwriter Simon Joyner was al in de jaren negentig actief met zijn indringende lo-fi-pop en The Reverend Shawn Amos weet elke zaal om te toveren in een Chicago blues club uit de jaren zestig. Uit België komt de trippop van Faces On TV en het experiment van Dans Dans en Charlotte Van den Broeck & Gregory Frateur. De veelzijdige Nederlandse artiesten Kim Janssen, Pitou en Jeangu Macrooy zullen acte de présence geven en ook de hoofdstad is vertegenwoordigd met Piet Parra, Rimer London, Bastiaan Bosma (Aux Raus) en Mick Johan die samen met Sofie Winterson de band MICH vormen. En dat allemaal op het mooie Vlieland, waar je samen met de kleintjes kunt Tinderen door Kinderen.

Alles wordt dit jaar vormgegeven door de gastontwerper Ewoudt Boonstra, Pregnant Studios.

Start kaartverkoop
De kaartverkoop start komende zaterdag om 10.00u via www.herecomesthesummer.nl. Reguliere tickets (v.a. 18 jaar) kosten €50,-, kindertickets (4 t/m 17 jaar) kosten €15,-. Exclusief servicekosten, accommodatie en boottickets. Lees hier de werkwijze.

BlueCAMP
Wil je wakker worden te midden van de bossen en de duinen tijdens Here Comes The Summer 2017? In samenwerking met Blue LOOP Originals hebben we een ecologisch overnachtingsconcept ontwikkeld dat comfort en rust combineert met duurzaamheid: BlueCAMP. Lees er hier meer over.

Op de hoogte blijven
Via de social media-accounts van Into The Great Wide Open houden we je op de hoogte van het affiche. Volg ons op Twitter, Instagram en Facebook en neem deel aan het Facebook-evenement van Here Comes The Summer 2017. En vast inluisteren via Spotify.