• icon-menu-topbar
Word
donateur

'Er is geen april zo zoet of het sneeuwt op den boer z'n hoed.'
Ja, 't is koud deze dagen. Maar toch, op Vlieland schijnt de zon volop, kijk dan:

En als de voorspellingen ons niet bedriegen staat ons eind volgende week ook een hoop zon te wachten. Zonnebrand mee dus naar Here Comes The Summer en vooruit, een warme trui komt op de Wadden altijd van pas.

Net als het blokkenschema dat bij deze bekend is.

Bekijk het blokkenschema voor Here Comes The Summer 2017

Met twee nieuwe acts, te weten de band Koffie en muziekjournalist Leendert van der Valk die komt verhalen over zijn wereldreis naar de oorsprong van de Voodoo.

Koffie
Het Nederlandse Koffie maakt geen pure afrobeat, pop, funk of jazz, maar al deze stijlen tezamen. Van het North Sea Jazz Festival tot de Zwarte Cross en van Polé Polé in België tot het Blue Balls Festival in Zwitserland bewees Koffie zich als de gangmaker die de werelden van pop- en jazzmuziek samenbrengt.

Voudou
Voudou is een muzikale trip van New Orleans naar West-Afrika, van toen naar nu. Leendert van der Valk schreef een boek en stelde een album samen. Boek en album laten zien dat voodoo van grote invloed is op moderne muziek. Van der Valk sprak met voodoopriesters en muzikanten in New Orleans, Haïti, Suriname, Togo, Cuba en Benin. Het geloof in voodoo heeft niets te maken met naalden en poppetjes, maar alles met een pantheon van goden die zichzelf alleen tonen als de juiste ritmes worden gespeeld.

DJ's
De DJ-line-up is compleet: St. Paul, Redhead, Wiekes, Young Wolf, De Gemene Mixmeesters, Isa (11), Jimme, Pim en Adriaan komen platen draaien.

Vliegeren
Rintsje Bosch komt Uitwaaien voor Durfallen. Met 6 grote vliegers op het strand voor Stortemelk op zaterdag en zondag. Zin om mee te vliegeren? Meld je om 10.00 uur bij De Bolder.

Line-up Here Comes The Summer 2017

Matteo Myderwyk speelt Here Comes The Summer

De jonge pianist Matteo Myderwyk komt niet alleen spelen op Here Comes The Summer maar hij heeft ook een verkwikkend coole versie van de klassieker van The Undertones opgenomen. Speciaal voor op de boot en stiekem hier alvast.

Tickets

En het is niet te geloven, maar er is nog een heel beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Echt.  

Klik voor de laatste kaarten

Verder alles op orde? Boottickets binnen? Kampeerplek ook? Of al aan de BlueCAMP-tent gedacht? Da's duurzaam overnachten in tenten, waarin acht versleten spijkerbroeken zijn verwerkt.

Wil je overnachten in BlueCAMP tijdens Here Comes The Summer 2017? Bestel dan direct bij de aanschaf van festivaltickets, de BlueCamp-vouchers. Hier alle info op een rij.

Timesquare & webapp

Via TimeSquare hebben we vanaf volgende week voor Here Comes The Summer een gloednieuwe app (iOS/Android). Hierin vind je de line-up, informatie, nieuwtjes en het tijdschema. Je kunt je favorieten aangeven en daarmee jouw persoonlijke programma samenstellen.
→ Downloaden: TimeSquare via Apple Store of Google Play Store.
Ook de reguliere web-app van Here Comes The Summer is straks te raadplegen, via de browser:
→ www.herecomesthesummer.nl.