• icon-menu-topbar
Word
donateur

Er komen op een later moment allicht nog een aantal kaarten vrij. Richting het voorjaar rolt de marktplaats van Into The Great Wide Open weer uit, waar mensen in een veilige omgeving kaarten kunnen aanbieden, die worden aangeboden aan de mensen in de wachtrij. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor meer nieuws daarover.
Koop s.v.p. geen kaarten van derden, lees hier hoe dergelijke partijen vaak te werk gaan.

Via de Ticket-pagina kun je alsnog vouchers kopen voor Kampeerterrein Lange Paal en BlueCamp (zolang de voorraad strekt), alsook kindertickets.

Ook kan daar POST worden besteld, het magazine over alles wat ons beweegt en inspireert. Een bundeling van verhalen in een goed vormgegeven boekje, waarmee je goed voorbereid Into The Great Wide Open 2017 ingaat. POST wordt in aanloop naar het festival, in de zomer, verstuurd. 

Here Comes The Summer

Het beste begin van de zomer. Op en om Kampeerterrein Stortemelk, een driedaags samenzijn à la Into The Great Wide Open. Net zo groots, maar wel wat kleiner en volgens sommigen nóg ietsjes fijner. 
De kaartverkoop start 11 februari om 10.00u via www.herecomesthesummer.nl. Het festival vindt plaats op 28 t/m 30 april 2017.


Foto: Tom van Huisstede