• icon-menu-topbar
Word
donateur

Into The Great Wide Open is een samenzijn op Vlieland. Muziek staat centraal, maar het is vooral de context die ons festival eigen maakt. Middenin de natuur op misschien wel het mooiste Waddeneiland van Nederland. Naast muziek bestaat het programma uit beeldende kunst, film, uitdagende kinderactiviteiten, verrassende randprogrammering en voldoende rust en ruimte om er optimaal van te kunnen genieten.

Zowel publiek als artiest is bezoeker van het eiland waar de zee de grens aangeeft en niet de dranghekken. Into The Great Wide Open is voor alle liefhebbers van goede alternatieve popmuziek die behoefte hebben aan een sfeerrijk festival, maar ook graag zelf het tempo willen bepalen en net iets meer keuzemogelijkheden willen. Oesters van het wad, vers gevangen zeebaars, met zorg bereid. Uit je dak gaan op een festivalveld én kampvuurliedjes op het strand. Intiem festivalgevoel én de ‘great wide open’.

Lees & bekijk meer over Into The Great Wide Open.
Hier vind je onze huisregels.
 

Into The Great Wide Open 2018

De data van Into The Great Wide Open en Here Comes The Summer 2018 zijn nog niet bekend. Abonneer op onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte. 

Gevonden / verloren voorwerpen

Alle gevonden voorwerpen die bij ons zijn ingeleverd bewaren we tot 2 maanden na het festival.

Iets verloren tijden Into The Great Wide Open?
Vul dan dit formulier in, misschien is het tijdens het festival bij ons afgegeven of komt het na afloop van het festival nog boven water en kunnen we je alsnog herenigen met je geliefde voorwerp. 
Wanneer je iets op Kampeerterrein Stortemelk / Kampeerterrein Lange Paal bent verloren dan kan het ook zijn dat zij zelf de gevonden voorwerpen in hun beheer hebben. 
Uiteindelijk komen kostbare gevonden voorwerpen allemaal terecht bij Gemeente Vlieland.