Tickets

Into The Great Wide Open 2016 is uitverkocht.

Wil je campingvouchers bestellen voor Lange Paal, kindertickets kopen of twee fysieke uitgaves van POST – met de eerste programma-namen, verhalen over alles wat ons inspireert en beweegt? Dat kan via het venster hieronder. Je hoeft geen Paylogic-account aan te maken of in te loggen. Bestel je POST? Dan worden de uitgaves verstuurd naar het adres dat is opgegeven tijdens het bestelproces.

Richting het voorjaar rollen we onze marktplaats weer uit, waar mensen in een veilige omgeving kaarten kunnen aanbieden, die wij weer aanbieden aan de mensen op de wachtrij. Houd onze kanalen daarvoor in de gaten.

Aanwezig? Zet jezelf op attending in ons Facebook-event & mis geen update.

Ticketprijzen
De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €135,- en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €20,-. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee.

Campingvouchers Stortemelk
Tijdens de voorverkoop van festivaltickets, kon direct campingvouchers voor Kampeerterrein Stortemelk worden gekocht. Deze zijn uitverkocht. Indien er plekken vrijkomen, melden we dat via onze kanalen.

Weet wat je koopt
We benadrukken graag nog even: koop geen tickets via zogenaamde secundaire ticketing-partijen. Zij claimen dat ze tickets hebben, maar dat is niet per se zo, dus koop nooit tickets via Tickettribune.nl, Viagogo.nl, Budgetticket.nl, Protickets.nl, Onlineticketshop.nl, Besteltickets.com, Pepetickets.nl en Ticketsnederland.nl. Ook via Marktplaats.nl worden veelal valse tickets verkocht helaas. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht. Neem bij twijfel altijd eerst contact met onsop.
Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.

Here Comes The Summer

We organiseerden ook ons voorjaarsfestival, op 6 t/m 8 mei op Vlieland. Meer weten? Kijk op de website!