» Nieuws & blokkenschema in de web-app!

Tickets

Into The Great Wide Open 2016 is uitverkocht

Wil je campingvouchers bestellen voor Lange Paal, kindertickets kopen of een fysieke uitgaves van POST - waarin we terugblikken in beeld en woord op de achtste editie? Dat kan via het venster hieronder. Je hoeft geen Paylogic-account aan te maken of in te loggen.
Bestel je POST? Dan wordt de uitgave eind september verstuurd naar het adres dat is opgegeven tijdens het bestelproces.

Tickets terugverkopen & aanmelden wachtlijst

Je kon weer jouw originele tickets voor Into The Great Wide Open 2016 aanbieden aan ons. Wij kopen de tickets van je terug op drie momenten – rond midden juni, midden juli en begin augustus – zodat je zeker weet dat je je geld terugkrijgt. De vrijgekomen plekken verkopen we aan de mensen op de wachtlijst. We bieden dit op deze manier aan om zwarthandel tegen te gaan en zodat iedereen zeker kan zijn van een geldig ticket.

Op donderdag 2 juni om 12.00 uur ging de wachtlijst open. Door je in te schrijven op deze wachtlijst, maakte je alsnog kans om officiële tickets voor Into The Great Wide Open 2016 te kunnen kopen. Wegens het grote aantal inschrijvingen is de wachtlijst inmiddels weer gesloten. Heb je je in kunnen schrijven? Je ontvangt een mail met daarin jouw positie op de wachtlijst. Daar kun je gerust op wachten.

Vraag- & aanbodpagina boottickets & accommodatie

Je kunt ook weer, net zoals vorige jaren, je accommodaties en boottickets vragen en aanbieden via de vraag- en aanbodpagina. Na het inloggen (registreren kan via de website) kun je maximaal één advertentie plaatsen. In het formulier kun je aangeven wat je precies wilt verkopen of wilt aanbieden. Wordt er gereageerd op je advertentie, dan krijg je daar een melding van. Om het een beetje overzichtelijk te houden, willen we je vragen om jouw advertentie te verwijderen wanneer je een koper of een aanbieder hebt gevonden. We vragen je ook om hier geen festivaltickets te vragen of aan te bieden.

Spelregels
Er gelden spelregels voor de bovenstaande services, om het leuk te houden voor en met elkaar. Deze regels lees je hier.

Aanwezig?
Zet jezelf op attending in ons Facebook-event & mis geen update.

Ticketprijzen
De standaardtickets (vanaf 18 jaar) kosten €135,- en de kindertickets (4 tot en met 17 jaar) kosten €20,-. Kinderen tot vier jaar mogen gratis mee.

Campingvouchers Stortemelk
Tijdens de voorverkoop van festivaltickets, kon direct campingvouchers voor Kampeerterrein Stortemelk worden gekocht. Deze zijn uitverkocht. Indien er plekken vrijkomen, melden we dat via onze kanalen.

Weet wat je koopt
We benadrukken graag nog even: koop geen tickets via zogenaamde secundaire ticketing-partijen. Zij claimen dat ze tickets hebben, maar dat is niet per se zo, dus koop nooit tickets via Tickettribune.nl, Viagogo.nl, Budgetticket.nl, Protickets.nl, Onlineticketshop.nl, Besteltickets.com, Pepetickets.nl en Ticketsnederland.nl. Ook via Marktplaats.nl worden veelal valse tickets verkocht helaas. Kijk op de website van Weet Waar Je Koopt voor een nagenoeg volledig overzicht. Neem bij twijfel altijd eerst contact met onsop.
Hier lees je meer informatie over hoe dergelijke aanbieders te werk gaan.

Here Comes The Summer

We organiseerden ook ons voorjaarsfestival, op 6 t/m 8 mei op Vlieland. Meer weten? Kijk op de website!